Upplev CITTI

Intro

Gör gränshandeln
till en upplevelse

Om du inte har varit hos CITTI förut blir du säkert mycket överraskad när du kommer in i vår butik.

Vi har naturligtvis allt i vårt sortiment som du känner till från gränshandeln – men med mer än 85.000 varor på hyllorna får du också möjligheten att välja mellan massor av specialiteter från hela världen.

Hos CITTI lägger vi stor vikt på att våra kunder känner sig hemma och får god service – så ta hela familjen med dig och gör gränshandeln till en oförglömlig upplevelse.

Vin

Vin från hela världen

På CITTIs stora och välsorterade vinavdelningen hittar du mer än 1 600 olika sorters vin från olika länder och olika vinområden. Här kan du i lugn och ro samla inspiration till ett gott matvin eller ett speciellt utvalt vin till en festligt kväll.

Om du behöver du hjälp med att hitta ett gott vin står våra professionella vinvärdar alltid till din tjänst och hjälpe till med ditt val av vin. På vinavdelningen hittar du alltid massor av oslagbara erbjudanden, som är värda att provsmakas.

Sprit

Sprit och likör

Du hittar även ett stort urval på sprit-och liköravdelningen som överraskar de flesta. Vi har bl. a.:

70 olika sorters gin
110 olika sorsters vodka
250 olika sorters whisky
40 olika sorters cognac
180 olika sorters rom
24 olika sorters tequila
210 olika sorsters likörer

Vårt sortiment gör skillnad!

Ost

Say Cheese

Om du gillar ost, så kommer du bli överlycklig när du har kommit fram till ostavdelningen. Här hittar du mer än 400 olika sorters ost från hela världen.

Våra medarbetare i ostbutiken är specialister. De har kunskap om varje ost och kan därför vägleda dig i alla dina frågor. Och precis som förr i tiden får du naturligtvis smaka på osten innan du bestämmer dig.

Charkuteri

Vi har ett stort urval av charkuterier

Charkuteriavdelningen bjuder på kvalitetskött från hela världen med ett urval utöver det vanliga.

Vi erbjuder mer än 600 olika specialiteter, som alla ligger på rad i de långa kyldiskarna och du kan överblicka urvalet och välja ut det just du har lust till. Du får personlig service av fackutbildade medarbetare som gärna svarar på dina frågor, berättar om tillagning och uppfyller dina speciella önskemål.

Fisk

Fiskavdelning

Vår fiskbutik har kontakt med många leverantörer av färsk fisk. Det gäller ända från fiskare i de lokala vattnen till leverantörer av spännande fiskarter från de mer exotiska delarna av världen.

Butiken dignar av fisk och skaldjur. Färsk och rökt, filéade eller hela. Bara säg till om du har några frågor eller speciella önskemål.

Fiskbutikens viktigaste uppgift är att du får en utomordentlig smaksensation varje gång du serverar fisk. Oberoende om det är som vardagsmat eller till fest.

Ekologiskt

Ekologiskt från alla håll

Vi har samlat alla våra ekologiska produkter i en avdelning, så du kan få en översikt över det stora urvalet vi har.

Om du gillar ekologiskt kommer du alledeles säkert bli överraskad när du möter det enorma urvalet i CITTI.

Frukt och grönt

Frukt och grönt från hela världen

I CITTIs avdelning för frukt och grönt är det säsong hela året om. Urvalet omfattar allt som hjärtat begär – säsongsbetonade frukter och grönsaker från våra breddgrader eller nya, spännande frukter från söderns sol.

Våra grönsakshandlare vet vad som rör sig på marknaden och får dagligen färska leveranser från alla världens hörn. Är du ute efter något speciellt så kom förbi hos CITTI. Det är här du finner ett urval som räcker långt utöver det vanliga.