Samarbetspartner

Spara 10% hos Benniksgaard Hotel

Med ditt CITTI CARD får du 10% i rabatt på hotelophold hos Benniksgaard Hotel.

Med utsikt över den fina Flensburger Fjorden ligger Benniksgaard Hotel. Bara 5 km från Gråsten och 10 minutter ifrån den tyska gränsen och vår CITTI butik i Flensburg hittar du en små och historisk hotell omgivet av idyll i en avsläppnande atmosfär. Med 93 rum i sju olika rumserbjudanden hittar du säkert din favorit på Benniksgaard Hotel.

Fram till 1997 var lantgården Benniksgaard hemmet till mjölkkoer, griser och åkerbruk. Därefter började utvecklingen fram till det vi känner i dag: Ett traditionsrik hotell och restaurang med lite av den sönderjyske charmen och gästfrihet. Det syns själen  av det gamla landbrukslivet i alla hörn av de gamla byggningar.

Oavsett im det ska vara ett vardagsuppehåll, ett helguppehåll, ett romatiskt uppehåll, wellness eller golf – här hittar du lite av allt.

Restaurang

På Benniksgaard Hotel finns det två mysiga regionala restauranger – Pejsestuen och Panorama. Här kommer inspirationen från det Sönderjyske köket och det lagas mat med ingredienser från de omkringliggande gårdbutiker och producenter.

www.benniksgaardhotel.dk
Tlf. +45 74 65 09 49

Nöjespark Universe - få 25 % rabatt på din biljett (max 5 personer per biljett)

Universe har som sitt främsta syfte att inspirera barn och ungdomar för naturvetenskap, teknik och företagande. Drömmen var och är fortfarande att förnya glädjen vid natur och teknik hos en ny generation och inspirera till mer företagande.

naturvetenskap för barn och vuxna

Universum erbjuder kurser för skolor där varje klassnivå möts gemensamma mål. I Camp Universe kan studenter kommer på de vetenskapliga lägerskolor, där de också kan använda FDP (Future Naturfaglige undervisningshjälpmedel). Dessutom finns det roligt för hela familjen - alltid kryddat med en vetenskaplig vinkel som gör det möjligt för barnens lust att lära.

Parken är inte bara för barn. I universum, erbjuder vi även teambuilding, grupp och företagturer för vuxna. Här ger vi de inspirerande omgivningen, mötesrum och teambuilding begreppet ”många intelligenser” så ni kan lära varandra och Universe bättre bekanta.

www.universe.dk