CITTI CARD

Boka CITTI-CARD

FÅ ETt PERSONLIGT KORT MED MASSoR Av FöRDELar!

Hos CITTI blir gränshandeln en upplevelse för hela familien. Med ett gratis CITTI CARD får du en ännu större upplevelse som är fylld med extra fördelar.

Med ett CITTI CARD får du bl.a. dessa fördelar:

  • Du blir personligt informerad varje gång något nytt händer.
  • Du behöver ej betala för papperspåsar i kassan.
  • Du får en gratis termopåse att kyla dina varor med.
  • Du får rabatt på utvalda varor varje vecka.
  • Du kan delta i alla våra tävlingar.
  • Du får en specificerad faktura med ditt namn på varje gång du handlar hos oss.
  • Du får extra fördelar hos våra samarbetspartners
  • När du fyller år får du en personlig hälsning från oss med en värdekupong på en kopp kaffe och en bit kaka.

Uppdatera dina informationer på ditt CITTI CARD

Beställ ditt gratis CITTI CARD

CITTI CARD samarbetspartners

Spara 48 € med ditt CITTI CARD hos Ostsee Resort Damp

Minisemester vid Östersjön

Välkommen till en härlig semester i Ostsee Resort Damp där många upplevelser väntar dig som gör semestern oförglömlig.

I ditt moderna hotellrum kan du koppla av och njuta av allt hotellet erbjuder dig: En härlig frukostbuffét, gratis entré till lekplatsen, riktig god mat eller en dag på spaavdelningen. Allt ditt hjärta behöver hittar du här.

I restaurangen har du många möjligheter att hitta det du tycker om: Börja dagen med en stor frukost, ta en lunch i Vin´s Diner vid Östersjön, ta en kopp kaffe och en kakbit på Spitzbergens uteplats med utsikt över marinan och sluta dagen med en härlig meny i familjerestaurangen.

Om du bara vill slappna av så bjuder Mare Mara på ett härligt utbud av relaxing-erbjudanden. På mer än 4000 qm med utsikt över Östersjön kan du koppla av, vila i lugn och ro och glömma bort den stressiga vardagen. Här ser personalen till att du må bra.

När du hellre vill uppleva något spännande, ta med dig familjen på en utflykt vid Östersjön. Den stora stranden bjuder på lek och många långa promenader. Och om det regnar finns en stor indoorlekplats med mycket att upptäcka för hela familjen.

ostsee-resort-damp.de

Få 10 % rabatt med ditt CITTI CARD hos Hotel Birke

Spa & Nöje

Välkommen till 4-stjärnors superior Hotel Birke! Det här familjedrivna hotellet ligger underbart nära skogen, Kiels centrum och havet. Njut av vad norra tyskland har att bjuda på och koppla av i naturen. Det finns mycket som väntar dig: 79 rum med sängar tillverkade i Kiel, restaurang med regionala specialiteter, en spaavdelning med 4 bastur, simhall och exklusiva spa-behandlingar.

Att skämma bort och uppmerksamma gästerna är personalens huvudmål. Varje dag jobbar runt 100 värdar samt familjen Birke med passion för att erbjuda gästerna service utöver det vanliga och för att överraska med något särkilt.

Hotellet är den perfekta utgångsplatsen för att starta med en rundtur genom Schleswig-Holstein: Du kan njuta av havets duft vid kusten, vid Kiels stränder och i naturskyddsområden i närheten.

När du har lust att shoppa så finns det många härliga möjligheter i Kiels centrum samt utanför centrum i den stora shoppingcentret CITTI-PARK.

Om du bara vill slappna av och njuta av livets goda så är du varmt välkommen att besöka hotellets relax- och spaavdelning.

www.hotel-birke.de

Spara 10% hos Benniksgaard Hotel

Med ditt CITTI CARD får du 10% i rabatt på hotelophold hos Benniksgaard Hotel.

Med utsikt över den fina Flensburger Fjorden ligger Benniksgaard Hotel. Bara 5 km från Gråsten och 10 minutter ifrån den tyska gränsen och vår CITTI butik i Flensburg hittar du en små och historisk hotell omgivet av idyll i en avsläppnande atmosfär. Med 93 rum i sju olika rumserbjudanden hittar du säkert din favorit på Benniksgaard Hotel.

Fram till 1997 var lantgården Benniksgaard hemmet till mjölkkoer, griser och åkerbruk. Därefter började utvecklingen fram till det vi känner i dag: Ett traditionsrik hotell och restaurang med lite av den sönderjyske charmen och gästfrihet. Det syns själen  av det gamla landbrukslivet i alla hörn av de gamla byggningar.

Oavsett im det ska vara ett vardagsuppehåll, ett helguppehåll, ett romatiskt uppehåll, wellness eller golf – här hittar du lite av allt.

Restaurang

På Benniksgaard Hotel finns det två mysiga regionala restauranger – Pejsestuen och Panorama. Här kommer inspirationen från det Sönderjyske köket och det lagas mat med ingredienser från de omkringliggande gårdbutiker och producenter.

www.benniksgaardhotel.dk
Tlf. +45 74 65 09 49

Nöjespark Universe - få 25 % rabatt på din biljett (max 5 personer per biljett)

Universe har som sitt främsta syfte att inspirera barn och ungdomar för naturvetenskap, teknik och företagande. Drömmen var och är fortfarande att förnya glädjen vid natur och teknik hos en ny generation och inspirera till mer företagande.

naturvetenskap för barn och vuxna

Universum erbjuder kurser för skolor där varje klassnivå möts gemensamma mål. I Camp Universe kan studenter kommer på de vetenskapliga lägerskolor, där de också kan använda FDP (Future Naturfaglige undervisningshjälpmedel). Dessutom finns det roligt för hela familjen - alltid kryddat med en vetenskaplig vinkel som gör det möjligt för barnens lust att lära.

Parken är inte bara för barn. I universum, erbjuder vi även teambuilding, grupp och företagturer för vuxna. Här ger vi de inspirerande omgivningen, mötesrum och teambuilding begreppet ”många intelligenser” så ni kan lära varandra och Universe bättre bekanta.

www.universe.dk

Partner-erbjudanden

Upptäck fi na erbjudanden och fördelar hos våra exklusiva kooperationspartner.

Rabatterade biljetter eller gratiserbjudanden – med ditt CITTI CARD hittar du massor av spännande fördelar.